Voetbal4u.com

‘Daarom komt Peter Bosz niet naar Ajax’

Volgens analist Johan Derksen is de kans klein dat Peter Bosz de nieuwe trainer zal worden van Ajax. Hij denkt dat dit lastig ligt vanwege de manier van zijn vertrek uit de Cruijff ArenA een aantal jaar geleden.

Ajax moet op zoek naar een nieuwe trainer na het vertrek van Schreuder. “Maar Van der Sar haalt Bosz niet, want Bosz is door Van der Sar weggegaan”, zegt Derksen bij Vandaag Inside. “Van der Sar wilde toen dat Dennis Bergkamp in de staf zat en Bosz wilde met een eigen staf werken, dus daarom komt Bosz niet, maar dat zou een goede trainer zijn.”

Tafelgenoot René van der Gijp is het eens met zijn collega. “Al gaat het alleen maar om het feit dat Van der Sar en Heitinga je club niet kunnen uitdragen en Bosz wel”, aldus de analist.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *