Voetbal4u.com

‘Prachtige actie zondag verwacht tijdens Feyenoord – PSV’

Aankomende zondag staat er een absolute kraker op het programma in de Nederlandse Eredivisie. Feyenoord ontvangt dan in de eigen Kuip de grote concurrent PSV. Hoewel het sportieve belang groot is zal er ook worden stilgestaan bij de zieke Thijs Slegers.

Slegers, voormalig VI-journalist en de laatste jaren werkzaam voor PSV, maakte eerder op de dag bekend dat hij ongeneeslijk ziek is. Op social media stromen de reacties binnen. Ook de Feyenoord-aanhang is duidelijk bereikt, want er lijkt een schitterende actie op komst. Het idee is om in de twaalfde minuut van de Eredivisie-topper een prachtig eerbetoon op touw te zetten.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *