Voetbal4u.com

‘Emmen baalt flink van trainerswissel Ajax’

FC Emmen wilde op de einde van de transferperiode nog uitpakken met de komst van verschillende spelers. Maar ze grepen naast o.a Daishawn Redan en Youri Regeer.

Emmen-directeur Ronald Lubbers is duidelijk. “Ik ben ontevreden. We waren zo dichtbij de komst van Daishawn. Hij wilde dolgraag naar Emmen, maar op het allerlaatste moment veranderde de nieuwe eigenaar van Hertha BSC van mening”, zo citeert RTV Utrecht. “Hij mocht niet opnieuw verhuurd worden, terwijl hij ook Hertha BSC niet meer in de plannen voorkwam. Eigenlijk had hij dus geen enkele keus.”

Kort voor de ‘nee’ van Redan ging er ook al een streep door Regeer. De Ajax-middenvelder leek er wel uit, maar de trainerswissel gooide roet in het eten. Lubbers? “Dan heb je eigenlijk twee keer een akkoord, maar zit je uiteindelijk met niets. Of we dan geen plan B of C hebben? Dat werkt niet, want dan moet je tegen die spelers zeggen dat ze tot en met de sloturen van Deadline Day op onze schaduwlijst staan.”

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *