Voetbal4u.com

SUPERTIP: Livestream Feyenoord – PSV | TOPPER EREDIVSIE

Nog even en het geweld barst weer los in De Kuip. Feyenoord speelt dan tegen de directe concurrent PSV. De messen zullen geslepen zijn, want de Rotterdammers zitten op ramkoers. De Eindhovenaren verkeren in een slechte vorm en zullen daarvan gebruik proberen te maken.

Wil jij deze kraker op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het wedkantoor van Unibet.nl. Speciaal voor deze wedstrijd pakken ze uit met een waanzinnige actie. Pak namelijk 50KEER! je inzet terug wanneer FEYENOORD of PSV wint! Daarnaast hebben ze de rechten om alle wedstrijden uit o.a de Spaanse, Franse en Italiaanse competitie rechtstreeks uit te zenden via de website! Een absolute aanrader voor voetballiefhebbers! Klik hier om je te registreren.

Helaas biedt Unibet van deze wedstrijd geen livestream aan maar hier hebben we er één voor je gevonden. (indien beschikbaar)

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *