Voetbal4u.com

‘Heel gek, maar het is zo: de spelers rennen harder onder Heitinga’

Sinds John Heitinga het stokje heeft overgenomen van Alfred Schreuder bij Ajax wonnen de Amsterdammers twee keer ruim op rij. Voormalig topvoetballer Rafael van der Vaart ziet tot zijn verbazing dat de spelers nu wel een extra stap willen zetten.

Een reeks van zeven wedstrijden zonder zege werden de Barnevelder uiteindelijk fataal. Onder Heitinga als interim-trainer werden de eerste twee duels prompt gewonnen: 1-4 bij Excelsior en 0-5 bij SC Cambur.”Schreuder heeft er echt een potje van gemaakt, hij heeft het gewoon héél slecht gedaan”, zegt Vermeulen bij Studio Voetbal. “Dat zie je nu ook wel weer. Voor iedereen die hem opvolgt, is het ook niet zo moeilijk”, meent de NOS-commentator.

Onder Heitinga zouden er duidelijkere regels gelden voor de spelers, iets wat onder Schreuder minder het geval zou zijn. “Dat geleuter vind ik zo’n onzin”, reageert Van der Vaart. “Johnny heeft zijn regels gewoon, maar denk je dat Schreuder die niet heeft? Of denk je dat Schreuder de bal niet snel terug wilde hebben als ze de bal verloren? Natuurlijk wel! Alleen die spelers spelen nu onder een nieuwe trainer en dan ga je toch wat harder rennen. Heel gek, maar het is zo”, aldus de analist.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *