Voetbal4u.com

‘Luuk de Jong op de bank is voor nu het beste’

PSV-trainer Ruud van Nistelrooy zou er goed aan doen om Luuk de Jong voorlopig op de bank te zetten. Dit is de mening van clubicoon Rene van de Kerkhof.

In de topper op bezoek bij Feyenoord (2-2) kwam De Jong weer niet tot scoren in de Eredivisie, waardoor zijn laatste competitiegoal alweer dateert van november. Destijds was de aanvaller trefzeker in de met 1-2 gewonnen uitwedstrijd tegen Ajax. “Hij gaf weer niet thuis tegen Feyenoord”, concludeert René in de Willy en René Podcast van Omroep Brabant.

“Voor Luuk zou het misschien wel het beste zijn om hem voorlopig op de bank te houden”, gaat hij verder. “Dan kan hij weer even zijn kop leegmaken en sterker terugkomen. Straks (op 16 februari, red.) moeten we tegen Sevilla zijn oude club. Dat zou een mooi moment zijn om er weer te staan.” Tussendoor staan nog duels voor PSV op het programma tegen FC Emmen (beker) en FC Groningen (zondag).

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *