Voetbal4u.com

‘Slot en Van Nistelrooy misdragen zich als kleine kinderen’

Analist Johan Derksen heeft zich afgelopen weekend vreselijk gestoord aan het gedrag van de trainers Arne Slot en Ruud van Nistelrooy. Hij vindt namelijk dat beide oefenmeester zich schandelijk hebben gedragen in de topper tussen Feyenoord en PSV.

“Het heeft te maken met de spanning niet aankunnen, het is een soort afreageren”, vertelt Derksen bij Vandaag Inside. “Slot en Van Nistelrooij staan zich als kleine kinderen te misdragen. Er gaat van alles fout met hun elftal en dan krijgt Makkelie overal de schuld van.”

“Met de toenemende spanning wordt Slot een soort psychopaat die in de rust in de gang een hele discussie met hem begint”, vervolgt Derksen. “En Van Nistelrooij is ook zichzelf niet!.Ik zou het als club niet willen. Maar het is wel een teken dat ze nog geen toptrainer zijn, want toptrainers reageren zo niet.”

Tafelgast Eus sluit zich aan bij de mening van Derksen. “Van Van Nistelrooij snap ik het helemaal niet. Als je die normaal ontmoet, is het een hele rustige jongen. Bedachtzaam en alles. En Slot ook. Wat daar gebeurt, geen idee. Ze kunnen de druk niet aan, ofzo.”

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *