Voetbal4u.com

‘Ajax gaat voor daverende verrassing met aanstelling van TD’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Ajax wil uitpakken met de komst van een nieuwe technisch directeur. Ze willen namelijk de 41-jarige Julian Ward hiervoor proberen te aanstellen. Hier maakt De Telegraaf melding van. Momenteel is hij in dezelfde functie werkzaam bij Liverpool.

De krant schrijft over de nieuwe technisch directeur: “Uiterlijk op 1 juli moet hij aan de slag kunnen, hoewel de landskampioen in het voorjaar begint met de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen. De regerend landskampioen schakelt door nadat voormalig Go Ahead Eagles-eigenaar Alex Kroes twee weken geleden voor de tweede keer ’nee’ heeft verkocht aan de rvc van de club.”

Het definitief doorschuiven van Gerry Hamstra of Klaas-Jan Huntelaar is een optie, maar algemeen directeur Edwin van der Sar liet ook al weten dat een buitenlandse optie bespreekbaar is. “Uit die hoek valt in de Johan Cruijff ArenA de naam van de huidige Liverpool-directeur Julian Ward (41). Hij lijkt betere papieren te hebben dan Hamstra of Huntelaar, die beiden mede-verantwoordelijk waren voor alle miskopen vorige zomer bij Ajax.”

De Telegraaf weet: “Met de Brit Ward staat er op het lijstje van Ajax een ’td’, die bij Liverpool grote spelers heeft binnengehaald, en die naast Engeland is gespecialiseerd in de Braziliaanse en Portugese markt. Hij had de hand in de komst van onder andere de Braziliaan Fabinho, Uruguayaan Dárwin Nuñez, Portugees Diogo Jota en de Colombiaan Luis Diaz naar Anfield. Ward, die meerdere talen vloeiend spreekt, heeft ook ervaring als scout en heeft in totaal ruim tien jaar bij Liverpool gewerkt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *