Voetbal4u.com

‘Ajax zet nog een tandje bij voor komst Julian Ward (41)’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Ajax zet nog een tadnje bij om Julian Ward (41) naar Amsterdam te halen. Hier maakt het Engelse medium The Telegraph melding van. Hij moet de nieuwe technisch directeur worden. Alleen is Ajax niet de enige club die hengelt naar zijn diensten.

Eerder deze week werd duidelijk dat Ward een belangrijke kandidaat is om de nieuwe technisch directeur van Ajax te worden. Daarna kwamen er berichten naar buiten over een contractuele bepaling, waardoor de Engelsman komend seizoen nog niet voor een andere club dan Liverpool zou kunnen werken. Volgens The Telegraph is dat nieuws niet helemaal waar: Ward zou het komende jaar alleen nog niet in de Premier League mogen werken. Een overstap naar Ajax is dus wel mogelijk.

De Amsterdammers willen nu doorpakken. Ajax zou het aantrekken van Ward als ‘een unieke kans’ zien, omdat de directeur ervaren is in landen waar de club nu ook al spelers oppikt. Er is echter wel concurrentie: ook OGC Nice wil de man van Liverpool halen. Ajax denkt Ward echter te kunnen overtuigen van een move naar Amsterdam.

Voor Edwin van der Sar is Ward geen onbekende. De twee troffen elkaar al bij de Champions League-wedstrijden die Ajax en Liverpool tegen elkaar speelden in de laatste jaren. Ook bracht Van der Sar ooit een bezoek aan het complex van Liverpool, om ideeën op te doen. Ward is momenteel sportief directeur bij Liverpool, maar in november maakte hij zijn vertrek bekend bij de Premier League-gigant.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *