Voetbal4u.com

Arne Slot wijst nieuwe Feyenoord-aanvoerder aan

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Feyenoord speelt dit weekend de competitiekraker tegen AZ. En dit moeten ze doen zonder aanvoerder Orkun Kokcu. Hij is namelijk geschorst. Lutsharel Geertruida zal hem voor deze wedstrijd vervangen als captain.

Kökcü pakte vorige week tegen sc Heerenveen geel en moet de wedstrijd vanaf de tribune bekijken. Op de persconferentie van vrijdag in aanloop naar de topper wordt Slot gevraagd wie de band krijgt. “Geertruida. Lutsharel doet het uitstekend. Justin (Bijlow, red.) is aanvoerder één, daarna volgen Gernot (Trauner, red.) en Orkun.”

Slot benadrukt dat Geertruida ‘een belangrijke speler’ is. “Hij is trots om het Feyenoord-shirt te dragen en is al lang bij ons; alle redenen om de band aan hem te geven.” De oefenmeester weet dat het besluit wat losmaakt in de selectie. “De jongens gaan dan een beetje grappig tegen hem doen, maar laten we het niet spannender maken dan het is.”

Middenveld
Door de absentie van Kökcü moet Slot schuiven op het middenrif. De trainer heeft de puzzel al gelegd. “Dat is niet zo heel ingewikkeld. Wieffer en Timber zullen naast elkaar spelen spelen op het middenveld, hoe we het daarvoor invullen zal je morgen wel zien.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *