Voetbal4u.com

‘Triest’ Ajax met de grond gelijkgemaakt

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Ajax kwam gisteren in de Europa League tegen Union Berlin niet verder dan een troosteloze 0-0. De Amsterdammers wisten geen één keer op doel te schieten. Analist Rene van der Gijp keek het duel hoofdschuddend aan.

“Het is wel een beetje triest als je naar Ajax kijkt, hè”, liet de televisiepersoonlijkheid na afloop van de wedstrijd weten bij Vandaag Inside. “Als je weet dat wij die wedstrijd tegen Tottenham Hotspur (halve finale Champions League in 2019, red.) zagen en een paar jaar geleden dachten van: dit tikt echt de Europese top aan. Het heeft ook geen zin als je hem achterin achttien keer naar elkaar speelt. Dan is alles weg. Op het middenveld en voorin staat alles vast. Het enige wat je dan kan doen is de keeper aanspelen en hem een lik naar voren laten geven.”

De enige die Van der Gijp kon bekoren was Jurriën Timber: “Er zit zó weinig durf in. De enige waarbij je nog durf bij in zijn ogen ziet, is die voorstopper die naast Bassey speelt. Bij hem zie je nog dat hij kijkt als hij de bal heeft. Maar die jongen van AZ (Wijndal, red.) is bijna triest om naar te kijken. Die durft totaal geen enkel risico te nemen.”

Onder trainer John Heitinga, de opvolger van Alfred Schreuder, heeft Ajax nog geen wedstrijd verloren. Toch stellen de ‘analytici’ van Vandaag Inside dat het lek nog láng niet boven is in onze hoofdstad… “Het is eigenlijk precies hetzelfde, alleen de opstelling is iets logischer”, aldus Johan Derksen. Gijppie had het laatste woord: “Het is echt treurig om naar te kijken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *