Voetbal4u.com

‘Spelen voor Feyenoord is een droom’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Thomas van den Belt was de afgelopen transferperiode dichtbij een vertrek naar Feyenoord. Alleen kwamen de clubs er onderling niet uit. En daarom maakt hij het seizoen af bij PEC Zwolle waar hij zich stormachtig heeft ontwikkeld. Toch blijft zijn grote droom om voetballer van Feyenoord te zijn. Dit laat hij weten in een gesprek met Voetbal International.

“Ik wist dat ik belangrijk kon zijn, want ik ken mijn kwaliteiten, maar dat ik zo’n ontwikkeling door zou maken, had ik nooit verwacht. Dat zulke clubs in de winter langs zouden komen, daar had ik helemaal niet op gerekend. In de zomer dacht ik: Als ik na dit seizoen naar de subtop van de Eredivisie kan, zou dat prachtig zijn,” aldus Van den Belt.

Ineens klopte daar Feyenoord aan de deur. “Maar dan komt in de winterstop ineens de koploper, dat is wel heel speciaal. Helemaal omdat ik van jongs af aan al Feyenoord-supporter ben. AZ had ook veel te bieden, maar voor Feyenoord spelen is een droom die ik al zó lang koester. Als je kijkt waar ik vandaan kom en hoe snel het gegaan is, het afgelopen anderhalve jaar, dat is eigenlijk niet normaal.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *