Voetbal4u.com

Mohamed Kudus spreekt dank uit voor Pol van Boekel

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Mohamed Kudus heeft zijn dank uitgesproken voor scheidsrechter Pol van Boekel. De Ajax-speler trok gisteren na een goal zijn shirt uit om de overleden Christian Atsu te eren. Normaal gesproken zou je hier de gele kaart voor moeten krijgen maar Van Boekel deed dit niet.

“Deze was voor Christian Atsu”, vertelde de middenvelder annex aanvaller na afloop tegenover ESPN. “Iedereen weet wat er gebeurd is in Turkije. Ik heb hiervoor gekozen, omdat hij mij lief is. Maar het is natuurlijk voor al die families die getroffen zijn.”

Kudus speelde zelf nooit samen met Atsu. “Maar ik heb heel veel geleerd van het naar hem kijken, hij heeft me ook geregeld advies gegeven. Alles wat ik vandaag heb gegeven, was voor hem. Als ik niet had gescoord, had ik na de wedstrijd het shirt laten zien.”

Scheidsrechter Pol van Boekel besloot geen gele kaart te tonen. “Dit is groter dan de regels van het voetbal, het gaat om leven en dood”, vertelt de dankbare Ajacied. “De scheidsrechter vertelde dat het niet toegestaan was, maar hij begreep de situatie. Daar ben ik hem dankbaar voor en respecteer ik zeer.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *