Voetbal4u.com

‘Real Madrid gaat in de zomer voor sterspeler van Ajax’

De Spaanse grootmacht Real Madrid is overtuigt geraakt van Mohamed Kudus. In de zomer willen ze dan ook toeslaan voor de Ghanese middenvelder van Ajax. Hier maakt het medium SPORT melding van.

Ze schrijven dat Kudus op de voet wordt gevolgd door Real Madrid. De Madrilenen zouden komende zomer een poging gaan doen om de Ghanees international naar de Primera División te halen. Naast Real Madrid zijn er ook andere Europese topclubs in de markt voor Kudus.

Mohamed Kudus maakt een uitstekend seizoen door bij Ajax en Ghana. Voor de Amsterdammers kwam de 22-jarige aanvaller annex middenvelder al tot achttien goals en vijf assists in 35 duels dit seizoen. Op het WK in Qatar scoorde Kudus tweemaal in drie groepsduels voor Ghana.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *