Voetbal4u.com

‘Ajax-spelers raken weer in vorm, Klassieker gaan ze winnen’

Voormalig topvoetballer en huidig analist Rafael van der Vaart is ervan overtuigt dat Ajax zondag gaat winnen van Feyenoord. De wedstrijd is namelijk cruciaal te noemen voor de Amsterdammers.

De voorsprong op de ranglijst bedraagt drie punten in het voordeel van Feyenoord. Als Ajax wint, neemt de ploeg van John Heitinga de koppositie over. “Wat ik denk? Dat Ajax de klassieker met 3-0 gaat winnen. Ajax heeft individueel de betere spelers”, zegt Van der Vaart tegen Ajax Life. “Het wordt ook gewoon tijd dat ze dat weer een keer goed laten zien. Zeker voor eigen publiek. De spelers – zoals Dusan Tadic en Steven Bergwijn – raken ook weer in vorm. Mohammed Kudus vind ik momenteel de absolute uitblinker.”

Van der Vaart beschouwt de Klassieker in alle opzichten als cruciaal. “Ik kijk er wel zo naar, ja. Zeker als Ajax verliest. Dat mag sowieso niet gebeuren. Dan is het wel gespeeld, zeker als je kijkt naar de programma’s van beide ploegen. Als Ajax wint, is het ook cruciaal.” In dat geval gaan de Amsterdammers op doelsaldo over Feyenoord heen.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *