Voetbal4u.com

Slot stuurt zieke Quilindschy Hartman naar huis

Arne Slot heeft Quilindschy Hartman naar huis gestuurd. Hij zou vanavond eigenlijk starten tegen Shakthar Donetsk maar werd ziek bevonden. En volgens de oefenmeester heeft een plek op de bank dan ook weinig zin.

Hartman kreeg woensdagavond klachten, die in de loop van donderdag verergerden. “Bij ontbijt gaf hij aan dat zich warm-koud voelde”, vertelt Slot aan ESPN, voorafgaand aan de kraker tegen Shakhtar in De Kuip. “We hebben gezegd dat hij naar bed moest en uit de buurt moest blijven van zijn teamgenoten.”

Eenmaal ‘uit de groep gehaald’, aldus Slot, ging het alleen maar slecht met Hartman. De linksback is naar huis gestuurd. “Op zijn kamer is de dokter langsgeweest en voelde hij zich steeds minder worden. Dan heeft op de bank zitten ook geen zin.” Marcos López is zijn vervanger.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *