Voetbal4u.com

‘Ajax moet minimaal 15 miljoen betalen voor Reinders’

Eerder werd bekend dat Ajax deze zomer wil uitpakken met de komst van AZ-middenvelder Tijjani Reijnders. Verwachting is alleen wel dat de Alkmaarders zich keihard zullen gaan opstellen in de onderhandelingen.

In de voetbalpodcast van De Telegraaf spreekt Verweij zijn goedkeuring uit voor de mogelijke komst van Reijnders. “Ik vind hem nu nog niet beter dan Álvarez, maar ik denk dat hij wel beter kan worden”, aldus de journalist. “Daarbij aangetekend dat hij een contract heeft tot 2027 in Alkmaar, dus het zal niet makkelijk zijn om hem los te weken.”

Verweij vervolgt: “Max Huiberts heeft in het verleden voor Vincent Janssen de hoofdprijs gevraagd en met Wijndal was min of meer een afspraak gemaakt, maar die leverde ook heel veel geld op. Ze verkopen liever niet aan Ajax, dus daar ligt een behoorlijk kostenplaatje op.”

Presentator Pim Sedee vraagt zich af of we daarbij moeten denken aan zo’n vijftien miljoen euro. “Misschien nog wel meer”, aldus Verweij, die vraagtekens plaatst bij de houding van de AZ-middenvelder. “Zijn management is benaderd, maar die zouden dat dan niet aan hem doorgegeven hebben. Dat lijkt me heel gek.”

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *