Voetbal4u.com

Michel Kramer ergert zich mateloos aan John Heitinga (VIDEO)

RKC-spits Michiel Kramer heeft uitgehaald naar Ajax-trainer John Heitinga. Hij stoort zich namelijk mateloos aan zijn gedrag en hoopt dan ook dat Feyenoord wint aanstaande zondag.

In FC Rijnmond spreekt Kramer duidelijke taal: “Ik word moe van die Ajacieden die zelfingenomen overal rondlopen en zeggen: wij zijn favoriet, we gunnen Feyenoord niets. Ik vind dat Feyenoord qua team veel meer uitstraalt dan Ajax. Ik snap het wel, het moet natuurlijk altijd om Ajax draaien in heel Nederland.”

“Ik hoop dat Feyenoord daar een goed resultaat haalt. Dat is ook lekker voor Johnny”, vervolgt Kramer cynisch. “Ik heb mij geërgerd aan die Johnny… Er werd hem gevraagd: Hoop je dat Feyenoord wint (tegen Shakhtar Donetsk, red.)? en dan zegt hij: Ik ben voor Ajax. Dat wordt toch niet gevraagd? Hou alsjeblieft op.”

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!One Comment

  1. Pingback: Michiel Kramer haalt fel uit naar Ajacieden (VIDEO) - "GRAAFT DIEPER IN VOETBAL"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *