Voetbal4u.com

Arne Slot is zondag op zijn hoede voor Ajax

Het Feyenoord van trainer Arne Slot pakte gisteren uit met een 7-1 overwinning op Shakthar Donetsk. Het lijkt niet op te kunnen voor de Rotterdammers dit seizoen. Zondag staat de kraker tegen Ajax op het programma en het vertrouwen zal groot zijn. Toch blijft Slot op zijn hoede voor de Amsterdammers.

Bij ESPN gaf hij tekst en uitleg om niet te vroeg te willen juichen. “Nog steeds speel je op donderdag en heb je in Amsterdam zondag een lastige uitwedstrijd. Natuurlijk geeft dit veel vertrouwen en genoegdoening. Maar de waarheid ligt zondag om te ervaren of deze wedstrijd heeft geholpen of niet. Niet alleen vermoeidheid bepaalt een wedstrijd. Vandaag zag je raak een schot van buiten de zestien, dat het ook helpt.”

Slot zou liever zien dat de KNVB probeert om toppers niet na een midweekse wedstrijd te plannen. “In zijn algemeenheid zou de KNVB zo’n grote wedstrijd niet moeten doen na een Europese wedstrijd. Al is dat lastig, omdat je op voorhand niet weet of de grote wedstrijd Ajax-PSV is of Ajax-AZ. Dus is dit de realiteit”, toonde Arne Slot zich realistisch.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *