Voetbal4u.com

Tijjani Reijnders reageert op vermeende Ajax-transfer

Ajax heeft concrete interesse om deze zomer toe te slaan voor Tijjani Reijnders. De middenvelder van het Alkmaarse AZ gaat nu kort in op dit nieuws.

“Natuurlijk lees je dat ook, maar voor mij ligt de volle focus nu op AZ. We zijn bezig aan een heel goed seizoen, daar wil ik me natuurlijk niet van laten afleiden. Ik laat dat eigenlijk aan me voorbij gaan. We zijn met mooie dingen bezig hier, dat wil ik eerst afhandelen.”

Reijnders lijkt een vertrek niet uit te willen sluiten, maar een langer verblijf hoort volgens de middenvelder ook tot de mogelijkheden. “Ik wil me élke wedstrijd laten zien. Daar helpt het team me elke wedstrijd bij. Uiteindelijk zie ik in de zomer wel wat er gebeurt. Ik heb hier niet voor niets tot 2027 getekend.”

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *