Voetbal4u.com

‘Andre Onana staat voor transfer naar Engelse grootmacht’

Het ziet ernaar uit dat Andre Onana zich kan gaan opmaken voor een avontuur in de Premier League. Het Engelse Chelsea heeft namelijk concrete interesse in hem. Hier maakt het medium Tuttomercatoweb melding van.

De Londenaren houden rekening met een zomers afscheid van Édouard Mendy, waardoor er behoefte is aan een nieuwe doelman. Hiervoor geldt de oud-Ajacied kandidaat.

Onana staat volgens het desbetreffende medium op de radar van verschillende clubs uit de Engelse Premier League. Daarbij geldt Chelsea, dat contact heeft opgenomen met Inter, momenteel als topkandidaat. Over een eventuele transfersom is nog niets bekend.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *