Voetbal4u.com

Livestream Ajax Feyenoord (DE KLASSIEKER)

Zondagmiddag om 14.30 uur is het Ajax tegen Feyenoord. Een zeer belangrijke wedstrijd in de titelstrijd. Met drie punten achterstand moeten de Amsterdammers vol voor de winst gaan om de Rotterdammers te achterhalen. Een groot spektakel lonkt dus.

Wil jij deze kraker op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het wedkantoor van Unibet.nl. Speciaal voor deze wedstrijd pakken ze uit met een gigantische promotie. Je kunt namelijk 100X je inzet terugpakken door een favoriet te kiezen. Mocht deze winnen dan is het bingo! Zet een euro in en maak er gewoon 100 van! Klik hier om je in te schrijven en de voorwaarden.

Helaas biedt Unibet van deze wedstrijd geen livestream aan maar hier hebben we er één gevonden……Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *