Voetbal4u.com

‘Marc Overmars pakt uit met recordtransfer in Antwerp’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Royal Antwerp neemt deze zomer afscheid van William Pacho. De verdediger wordt voor negen miljoen euro overgenomen door het Duitse Eintracht Frankfurt. Hier maakt de Duitse tak van Sky Sports melding van.

Dat is bijna de helft minder dan het bedrag dat afgelopen januari in Belgische media rondging: zestien miljoen euro, maar mogelijk heeft technisch directeur Marc Overmars een bonusconstructie bedacht.

Hoe dan ook, de transfer van Pacho naar Eintracht is een record voor Antwerp. Het oude record stond nog op naam van Manuel Benson, die de Belgische club voor het bedrag van vier miljoen euro verlaten heeft voor Burnley in Engeland.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *