Voetbal4u.com

Quilindschy Hartman was al rond met Excelsior

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Het had weinig gescheeld of Quilindschy Hartman had dit seizoen voor Excelsior gespeeld. Dit zegt hij in een gesprek met De Telegraaf.

“Ik wilde graag in de Eredivisie spelen en de kans dat ik dat bij Feyenoord zou gaan doen, leek niet groot. Dacht ik. Vandaar dat ik die dag een gesprek had met Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen. We waren er zelfs al uit: ik wilde op huurbasis naar Excelsior en zij wilden mij graag hebben.”

Trainer Arne Slot stak daar echter een stokje voor. “De trainer vroeg waar ik was. Of ik nog boven zat te lunchen op ‘1908’? Ik vertelde dat ik een gesprek had op Woudestein en waarom. Daarop antwoordde hij: Jij moet héél snel terugkomen, want ik wil met je praten.”

De woorden van zijn trainer waren duidelijk. “Q, je bent eigenlijk veel te goed om te vertrekken. Ik vind dat je hier voor je kans moet gaan”, zei Slot. Voor Hartman wacht het volgende avontuur bij Jong Oranje. “Voor de eerste keer zal ik een ander shirt aantrekken dan het Feyenoord-shirt. Nee, dat zal ik niet onder het Oranje-shirt dragen. Wel neem ik een Feyenoord-onderbroek mee. Kwestie van bijgeloof, ik zweer bij die onderbroek.”One Comment

  1. Pingback: Quilindschy Hartman was al rond met Eredivisie-club - FeyenoordReport

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *