Voetbal4u.com

‘Erik ten Hag gecharmeerd van Porto-middenvelder’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Erik ten Hag ziet het zitten in Porto-middenvelder Marko Grujic. Hier maakt het Engelse medium The Daily Mirror melding van.

De Portugese topclub betaalde afgelopen zomer negen miljoen euro om Grujic over te nemen van Liverpool. Dertig wedstrijden in het shirt van de Liga NOS-topper later zou Manchester United voor hem op de tribune zitten.

Grujic werd in 2016 door Liverpool overgenomen van Rode Ster Belgrado uit zijn thuisland Servië. Die stap bleek iets te groot voor het destijds grote talent. Na uitleenbeurten bij Cardiff en Hertha BSC kwam de middenvelder uiteindelijk bij FC Porto terecht.

De topclub huurde Grujic al een paar seizoenen van de Engelsen. Dit jaar namen ze de Servische middenvelder definitief over van Liverpool. Dat gaat de club geen windeieren leggen: de 26-jarige (verdedigende) middenvelder heeft nog een contract tot 2026 en zal Porto minimaal negen miljoen kunnen opleveren (geschatte marktwaarde op Transfermarkt.nl). Met een langlopend contact, kan die prijs alleen hoger uitvallen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *