Voetbal4u.com

Grillige Mourinho: ‘Dat is het nadeel voor Feyenoord’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

José Mourinho ging gisteren met AS Roma in de Europa League met 1-0 onderuit tegen Feyenoord. Maar de oefenmeester maakt zich na deze nederlaag nog geen zorgen over uitschakeling.

Roma kreeg donderdagavond verschillende kansen om tot scoren te komen, maar verloor met 1-0 in De Kuip. “Ik slaap hier niet slecht van”, oordeelde Mourinho na afloop van de heenwedstrijd. “We moeten het volgende week in Stadio Olimpico maar recht zetten.”

“Voetballen gaat vooral om doelpunten maken”, zo vervolgt Mourinho zijn verhaal tegenover de verzamelde journalisten. “Maar dat hebben we niet gedaan hier. Vorig jaar scoorden we wel tegen Feyenoord in de finale van Conference League. Toen was het klaar. Het nadeel voor Feyenoord is dat we nu pas halverwege zijn.”

Mourinho gooit de nederlaag deels op pech. “Het zat ons gewoon niet mee. Die gemiste strafschop en bal op de lat. Dybala, Pellegrini en Abraham raakten geblesseerd. Ik weet nog niet hoe ernstig het allemaal is. Dat moeten we even afwachten.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *