Voetbal4u.com

‘Paris Saint-Germain twijfelt over Xavi Simons’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

De Franse grootmacht Paris Saint-Germain is er nog niet uit of ze Xavi Simons moeten gaan terughalen voor twaalf miljoen euro. Ze hebben namelijk de optie om deze clausule op hem te lichten.

In Parijs vloeien de Qatarese centen in overvloed, maar 12 miljoen euro om Simons na een seizoen weer terug te halen vindt PSG toch te gortig. Volgens Le Parisien heeft Simons veel indruk gemaakt op de bazen bij PSG. Maar nog niet genoeg indruk voor een basisplaats in Parijs. Ze denken daar dat door een overschot aan middenvelders Simons niet aan spelen toe gaat komen.

Een ontevreden Simons op de Parijse bank, daar heeft PSG niet weer zin in. Mochten er middenvelders in Parijs weggaan, dan wordt het een ander verhaal. Dan lijkt het er sowieso op dat PSG flinke winst gaat maken door de ene middenvelder te verkopen en Simons voor 12 miljoen op te pikken. Ondanks dat ze Simons zelf gratis hebben laten lopen.

De bijzondere handelswijze kan nog een consequentie hebben. Volgens Simons zelf is hij namelijk de enige die bepaalt waar hij heen gaat. Dus als de 19-jarige PSV’er. met veertien doelpunten topscorer van de Eredivisie, niet naar PSG wil, gaat hij niet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *