Voetbal4u.com

‘FC Twente wil aanvaller overnemen van Feyenoord’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

FC Twente wil deze zomer een poging wagen om Marouan Azarkan naar Enschede te halen. Hier maakt het medium 1908 melding van. Ze zien in hem een prima opvolger van Vaclav Cerny.

De rechtsbuiten ligt nog tot medio 2024 vast bij Feyenoord en staat ook in de belangstelling van Udinese (Italië) en Toulouse (Frankrijk). Eerder zei de speler al over een mogelijke toekomst bij Feyenoord dat-ie dat niet snel meer ziet gebeuren. “De eerste paar dagen ging het goed bij Feyenoord, maar ik had in m’n achterhoofd zitten dat ik weer verhuurd zou worden omdat er niet veel speelminuten in zouden zitten. Bij Excelsior heb ik het goed gedaan, maar geen berichtje gehad van de trainer (Arne Slot, red.): gefeliciteerd met de promotie. Toen ik begon bij Feyenoord, was ik al bezig met een verhuur aan Excelsior.”

Tot onbegrip bij Ali Boussaboun destijds: “Azarkan is een geweldige speler. Zo creatief, zoveel vertrouwen aan de bal, lef. Ik zie liever hem dan een Alireza Jahanbakhsh bij Feyenoord. Een klein en heel technisch vaardig mannetje, die heel moeilijk is te verdedigen. En juist op de helft van de tegenstander is hij ideaal, heel handig in de kleine ruimte. Feyenoord heeft nu niet dat soort spelers. Walemark doet het niet zo best en Alireza heeft ook ruimte nodig, die moet rennen”, zei de oud-spits op RTV Rijnmond. Geert den Ouden noemde hem ‘een soort Mini-Messi’.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *