Voetbal4u.com

‘Ajax wil dubbelslag slaan bij Häcken BK’

Ajax heeft interesse in twee spelers van het Zweedse Häcken BK. Het gaat om Bénie Traoré (20) en Amane Romeo (19). De spits en middenvelder werden al meerdere malen bekeken door de Amsterdammers.

Martin Ericsson, sportief directeur van Häcken, bevestigt de interesse in Traoré. “Ajax was een van de vele buitenlandse clubs die vandaag (maandag, red.) aanwezig waren. We zijn ons ervan bewust dat ze een aantal van onze spelers bestuderen. Dat weten wij”, zegt de bestuurder tegenover Sportbladet. Traoré wist in de afgelopen elf wedstrijden tien keer te scoren in de Zweedse competitie.

Traoré werd zelf ook gevraagd naar zijn reactie rondom de interesse. “Het is een grote club met veel goede spelers. Ik denk er niet over na, ik speel gewoon. De transferwindow is nog niet open”, meent de spits. “Je weet nooit wat er gaat gebeuren. We zullen zien wanneer de transferperiode opengaat.” Traoré verlengde in 2022 nog zijn contract in Zweden en ligt tot 2026 vast. Romeo scoorde tot dusver tweemaal en gaf een assist en ligt ook tot 2026 vast.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *