Voetbal4u.com

‘Einde verhaal voor John Heitinga bij Ajax’

Ajax zal niet verder gaan met trainer John Heitinga. Dit weet clubwatcher Mike Verweij te melden van De Telegraaf. Hij vindt het belachelijk dat hij nog niet op de hoogte hiervan is gesteld door de clubleiding.

“Ajax heeft afscheid genomen van John Heitinga. Alleen is er nog één iemand die dat niet weet: dat is Heitinga zelf”, zegt Verweij in de Kick-Off voetbalpodcast. Hij hekelt de manier waarop er binnen Ajax met Heitinga wordt omgegaan. “Een voorbeeld is de presentatie van Branco van den Boomen. Het is bij Ajax traditie dat de technische directeur, trainer en speler op de foto gaan. Maar Heitinga was nergens te bekennen.”

Verweij heeft over het ontbreken van Heitinga op die foto contact opgenomen met Sven Mislintat. “Hij zei niet op de hoogte te zijn van dat soort tradities en dat er niets achter schuilt”, vertelt hij. “Dat geloof ik dan wel, want hij komt over als een hele oprechte man.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *