Voetbal4u.com

‘Ajax strijd om handtekening van Duitse middenvelder’

Ajax heeft haar pijlen gericht op het grote Duitse talent Noah Darvich. Hier maakt het medium Sport 1 melding van. Alleen hebben de Amsterdammers wel te maken met een grote concurrentie voor de zestienjarige aanvallende middenvelder.

Hij wordt gezien als een van de grootste talenten uit Duitsland. Hij valt op door zijn techniek, balcontrole en drive. De aanvallende middenvelder staat momenteel onder contract bij SC Freiburg en speelt zijn wedstrijden voor de Onder 17. Door een gebroken middenvoetsbeentje kwam hij dit seizoen niet verder dan acht duels, waarin hij toch vijf doelpunten en drie assists wist te noteren.

De creatieveling beschikt bij Freiburg nog over een contract tot medio 2024. Volgens SPORT1 staat hij inmiddels echter op de radar van vele Europese topclubs. Paris Saint-Germain, Ajax, Bayern München, Arsenal, Chelsea en Manchester City worden genoemd als clubs die interesse hebben om Darvich in te lijven. Van deze clubs zouden the Citizens momenteel het meest concreet zijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *