Voetbal4u.com

Feyenoord wijst deze zes spelers de deur

Feyenoord heeft afscheid genomen van een zestal spelers. Het gaat om Ofir Marciano, Timon Wellenreuther, Tein Troost, Oussama Idrissi, Jacob Rasmussen en Sebastian Szymański.

Van het zestal laat Troost in ieder geval Feyenoord achter zich. Troost maakt de overstap naar NAC Breda. Ook huurlingen Idrissi en Rasmussen worden komend seizoen niet meer terugverwacht in De Kuip. Doelmannen Marciano (aflopend contract) en Wellenreuther (gehuurd van RSC Anderlecht) kunnen mogelijk wel nog rekenen op een langer verblijf. Dat geldt eveneens voor de gehuurde Szymański (Dinamo Moskou). Feyenoord hoopt met name laatstgenoemde definitief vast te kunnen leggen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *