Voetbal4u.com

‘Ajacied geeft na vier seizoenen transferwens aan’

Edson Alvarez wil Ajax deze zomer na vier seizoenen gaan verlaten. In een gesprek met Voetbal International heeft de Mexicaan zijn voorkeur uitgesproken voor een zomerse transfer.

Vorig jaar zomer had hij al de mogelijkheid om naar Chelsea te vertrekken, maar destijds kwam het niet tot een deal. Het kwam toen hard aan bij Álvarez. De middenvelder zette echter al snel de knop om en was dit seizoen een van de sterkhouders van Ajax, waarmee hij opnieuw interesse wekte in het buitenland.

Naar verluidt werkt Borussia Dortmund momenteel achter de schermen hard aan zijn komst. Álvarez heeft het gevoel dat hij er klaar voor is. “Zonder Ajax tekort te doen, maar mijn missie hier is bijna voltooid. Ik heb het hier in de afgelopen vier jaar heel fijn gehad, en nog altijd voelt de club als thuis. Maar iedereen zal ook begrijpen dat ik hier veel heb bereikt”, laat hij weten.

“Ajax heeft me heel veel moois gegeven, en ik denk dat iedereen ook wel vier jaar lang mijn groei hier heeft gezien en gemerkt. Dan is het misschien wel een goed moment voor een volgende stap in mijn carrière. Maar dan moet wel alles kloppen, want ik weet wat ik hier heb en dat is me veel waard. Ikzelf, maar ook Ajax moet er beter van worden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *