Voetbal4u.com

‘Bizar dat die Ajacied zo snel is afgeschreven’

Kenneth Perez snapt er maar niets van dat Lucas Ocampos zo mislukt is bij Ajax. Hij speelde tijdens zijn periode in Amsterdam slechts 114 minuten voor de club.

“Het heeft mij altijd wel verbaasd dat een speler die jarenlang in de subtop van Spanje heeft gespeeld in dit Ajax niet eens een kans kon krijgen om zich te laten zien. Ocampos bezit heel veel van die dingen die Ajax niet heeft. Hij heeft fysiek, is kopsterk en hij heeft diepte. Zie jij weleens een buitenspeler bij Ajax die diepgaat? Ze komen allemaal in de bal. En destijds werd Conceição verkozen boven deze jongen”, aldus een verontwaardigde Perez.

“Ze willen lengte hebben, ze willen fysiek hebben, ze willen mensen die diepgaan. Dat hebben ze allemaal in huis gehad toen ze Ocampos huurden. Ik snap wel dat het slim was om geen twintig miljoen euro voor hem te betalen”, gaat Perez verder. “Maar je kunt mij gewoon niet vertellen dat iemand die daar zolang gespeeld heeft, dat hij bij Ajax, het huidige Ajax hè, niet minimaal een kans kan krijgen. Inspelen en diepgaan, dat zie je toch niemand bij Ajax doen? Het heeft mij toch enigszins verbaasd dat hij zo snel werd afgeschreven”, besluit de oud-voetballer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *