Voetbal4u.com

‘Ajax legt eerste contact met trainer Kjetil Knudsen’

Sven Mislintat heeft een gesprek gehad met het management van de Noorse trainer Kjetil Knudsen. Hier maakt De Telegraaf melding van. Hij is één van de kandidaten om het stokje over te nemen van de weggestuurde John Heitinga.

En dat zou Bodo/Glimt-trainer Knutsen wel eens kunnen zijn. De Noorse coach maakt indruk in zijn geboorteland en dat is ook Mislintat opgevallen. De Duitse directeur voetbalzaken van Ajax heeft een profiel opgesteld. “Het profiel is attractief, aanvallend voetbal spelen, jonge spelers uit de academie door ontwikkelen en over-gepresteerd hebben bij eerdere clubs”, aldus de Amsterdamse bestuurder, die al met het management van Knutsen sprak. “Ik heb met zijn agent gesproken. Over verschillende onderwerpen”, zegt hij in gesprek met De Telegraaf.

Naast Knutsen schoof de ochtendkrant dinsdagavond nog een potentiële kanshebber naar voren. Kasper Hjulmand, bondscoach van Denemarken, maakt ook kans op de vacante trainerspositie van de Amsterdammers.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *