Voetbal4u.com

‘Ajax moet zeven miljoen neertellen voor Vaclav Cerny’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Ajax zou er goed aan doen om deze zomer Vaclav Cerny over te nemen van FC Twente. Hier maakt clubwatcher Mike Verweij melding van.

“Ajax moet zo’n jongen natuurlijk terughalen. Hij is voor ongeveer zeven miljoen op te halen”, zo concludeert Verweij in de podcast Kick-Off. “Ajax is een koninkrijk voor een rechtsbuiten. Het is eigenlijk heel sneu. Die jongen is 23 jaar op rij talent van Tsjechië geweest en bij Ajax was het ook een heel veelbelovend talent. Alleen toen kwam de beruchte wedstrijd bij De Graafschap, waarin hij een enorme kans op 0-2 miste.”

Verweij vervolgt: “Hij woonde alleen in de P.C. Hooftstraat en daar stonden boze fans voor de deur. Dat was behoorlijk intimiderend en volgens mij heeft hij vanaf dat moment nooit meer een bal geraakt bij Ajax. Toen scheurde hij tot twee keer toe een kruisband en het is fantastisch dat hij via FC Utrecht en FC Twente toch weer de top gaat aantikken.”

Cerny heeft moeilijke jaren achter de rug. Verweij gunt hem dit eerherstel dan ook van harte. “Je gunt die jongen echter het allerbeste. Hij is net zoals Ron Vlaar ooit was een voorbeeld van iemand die sterker terugkomt na een kruisbandblessure. Het is een jongen die altijd voorop zal gaan in de strijd en altijd alles geeft.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *