Voetbal4u.com

‘Aangifte tegen Antony vanwege huiselijk geweld’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

De ex-vriendin van Manchester United-aanvaller Antony heeft aangifte tegen hem gedaan vanwege huiselijk geweld en bedreiging. Er zouden in de laatste maanden vier incidenten hebben plaatsgevonden die niet door de beugel konden.

Hier maakt de Braziliaanse tak van ESPN melding van. Gabriela Cavallin zou aangifte hebben gedaan voor vier losstaande incidenten. In de tijd dat Cavallin een relatie had met Antony zou er sprake zijn geweest van huiselijk geweld, lichamelijk letsel en bedreiging. Het tweetal zou een tweejarige relatie hebben gehad.

De ex-vriendin van Antony beweert dat hij haar bij een nachtclub in Brazilië aan haar arm had getrokken en in een auto had geduwd. Dit terwijl ze zeventien weken zwanger was. Ook zou ze aangevallen zijn wegens ‘jaloezie’ en liep ze een snee in haar vingen op vanwege een stuk glas. Ten slotte zou Antony ook de telefoon van zijn ex hebben vernield.

De ex-vriendin van Antony weet dat de United-ster een vuurwapen tot zijn beschikking heeft. Dit zou haar enorm bang maken. De ex-Ajacied zou deze in zijn bezit hebben vanwege zijn vermogen. Voorlopig heeft het management van Antony nog niet gereageerd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *