Voetbal4u.com

BREKEND: ‘Lionel Messi kiest voor Inter Miami’

Lionel Messi lijkt zijn loopbaan te gaan voortzetten in Amerika. De Argentijn zou namelijk hard op weg zijn naar Inter Miami. Hier maakt de Spaanse journalist Guillem Balague van de BBC melding van.

Eerder op de dag werd al duidelijk dat Messi een transfer naar het Saudische Al Hilal heeft afgewezen, terwijl een terugkeer naar FC Barcelona financieel onmogelijk is. Balague is de auteur van de biografie van Messi. Ook L’Équipe stelt dat Inter Miami met de 35-jarige aanvaller aan de haal lijkt te gaan.

Messi trekt na twee seizoenen de deur achter zich dicht bij Paris Saint-Germain. Barça hoopte hem weer in de armen te sluiten en voerde de laatste weken koortsachtig overleg met La Liga en de vader en zaakwaarnemer van Messi. Uiteindelijk blijken er te veel financiële restricties om de zevenvoudig Ballon d’Or-winnaar terug naar Camp Nou te halen.

Messi speelde eerder van 2000 tot 2021 voor de Catalanen, waar hij uitgroeide tot één van de beste voetballers aller tijden. “Leo wil terugkeren naar Barcelona”, sprak vader Jorge Messi twee dagen terug nog hoopvolle woorden na een ontmoeting met preses Joan Laporta. Nu zegt de linkspoot het Europese voetbal dan toch vaarwel.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *