Voetbal4u.com

‘PSV meldt zich bij Manchester United voor aanvaller’

PSV wil komende zomer uitpakken met de komst van Manchester United-aanvaller Anthony Elanga. Hier maakt de Turkse journalist Ekrem Konur melding van.

Volgens Konür hebben PSV, RB Leipzig én Borussia Dortmund al ‘verkennende gesprekken’ met het bestuur van United gehad, om te polsen of Elanga haalbare kaart voor hen is. De twintigjarige aanvaller werd in januari jongstleden ook al aan PSV gelinkt, maar uiteindelijk werd er toen gekozen voor Thorgan Hazard en Fábio Silva (beiden gehuurd, van Borussia Dortmund en Wolverhampton Wanderers).

Of PSV daadwerkelijk toe gaat slaan voor Elanga is nog maar de vraag, want de clubleiding gaf al aan dat het liever niet meer wil huren, en ‘zelf waarde creëren op het veld’ prefereert. Het permanent overnemen van Elanga lijkt financieel onhaalbaar, ook al kwam hij onder Erik ten Hag het afgelopen seizoen amper tot spelen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *