Voetbal4u.com

‘Feyenoorder (33) staat voor transfer naar Hapoel Beer Sheva’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Ofir Marciano zou kunnen terugkeren naar zijn geboorteland Israel. De doelman van Feyenoord staat namelijk in de belangstelling van Hapoel Beer Sheva.

Hij speelde twee seizoenen voor Feyenoord. In zijn eerste seizoen kwam hij regelmatig aan spelen toe, waaronder in het tweeluik met Olympique Marseille in de halve finale van de Conference League. Door de komst van Timon Wellenreuther fungeerde de routinier afgelopen seizoen niet langer als eerste stand-in voor Justin Bijlow.

Feyenoord nam al eerder afscheid van Marciano. Inmiddels lijkt hij dus onderdak te hebben gevonden bij Hapoel Be’er Sheva. Volgens Israëlische media tekent de doelman voor twee jaar met een optiejaar, mits hij de medische keuring goed doorstaat.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *