Voetbal4u.com

Feyenoorder verkast en tekent voor drie jaar bij nieuwe club

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Feyenoord neemt afscheid van reservedoelman Ofir Marciano. Hij tekent namelijk een driejarig contract bij het Israelische Hapoel Beer Sheva.

Hij speelde de afgelopen twee seizoenen voor Feyenoord. In zijn eerste contractjaar mocht de routinier regelmatig opdraven door blessures van concurrent Justin Bijlow. De teller liep op naar twintig officiële optredens, waaronder een aantal grote Conference League-wedstrijden.

Voor de Conference League-finale tegen AS Roma keerde Bijlow weer terug. Afgelopen seizoen moest de Oranje-international opnieuw regelmatig een wedstrijd missen, maar dat leverde geen nieuwe speeltijd op. Timon Wellenreuther kreeg ditmaal de voorkeur.

Feyenoord en Marciano besloten na een seizoen zonder wedstrijdritme uit elkaar te gaan. De Israëlische sluitpost vertrekt nu dus naar Hapoel Be’er Sheva waar hij voor drie seizoenen tekent.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *