Voetbal4u.com

‘Feyenoord en PSV hebben buitenkansje voor het oppikken’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Een buitenkansje lonkt voor zowel Feyenoord als PSV. Georginio Wijnaldum is namelijk helemaal klaar bij Paris Saint-Germain en mag deze zomer uitkijken naar een nieuwe werkgever.

Door alle aanwinsten van PSG, die onder anderen Manuel Ugarte, Marco Asensio, Milan Skirniar en Lucas Hernández aantrokken, moet er ook weer een hele lading aan spelers vertrekken deze zomer. Lionel Messi en Sergio Ramos vertrokken al transfervrij en inmiddels is er een aantal spelers aangewezen dat ook geen toekomst meer heeft bij PSG. Volgens L’Équipe en RMC Sport blijft Wijnaldum samen met Layvin Kurzawa Leandro Paredes thuis en mag hij zelfs niet eens meer mee op trainingskamp.

Hoewel dat voor nog meer spelers van PSG geldt, worden alleen deze drie overbodige spelers genoemd door de belangrijke Franse media. Het heeft er alle schijn van dat de nieuwe trainer Luis Enrique zijn eerste schifting al heeft gemaakt. Wijnaldum kondigde eerder aan het liefst buiten Nederland nog een avontuur aan te gaan, maar werd zijn naam ook genoemd bij PSV en Feyenoord. Maken de clubs ditmaal meer kans nu Wijnaldum deze boodschap gekregen heeft bij PSG?Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *