Voetbal4u.com

‘Volgende Ajax-flop staat voor toptransfer’

Rasmus Kristensen staat op het punt om een contract te ondertekenen bij AS Roma. Morgen wordt de oud-speler van Ajax gekeurd door de grootmacht uit Rome. Hier maakt het medium Sky Italia melding van.

Mochten er geen problemen zijn, zal de Deen voor één seizoen worden gehuurd van Leeds United. De voormalig Ajacied ziet zelf een transfer naar de hoofdstad van Italië wel zitten en beide clubs zouden ook al akkoord zijn.

Kristensen speelde tussen begin 2018 en de zomer van 2019 anderhalf jaar bij Ajax, waar hij er echter niet in slaagde om basisspeler te worden. Hij vertrok vervolgens naar Red Bull Salzburg, waarna hij de overstap maakte naar Leeds United. Vorig jaar wilde AS Roma de 26-jarige verdediger al hebben, echter zag Kristensen dat toen nog niet zitten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *