Voetbal4u.com

‘Beste talenten en zilvervloot lonkt voor Feyenoord’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Dennis te Kloese heeft een gesprek gehad met de Arabische zakenman Waleed Al-Mansour, van de club Al-Ittihad. Niet om te praten over een transfer maar om een samenwerking aan te gaan. Hier maakt het NRC melding van.

Ze zouden de hulp van Feyenoord willen hebben om de jeugdopleiding beter in te richten. En de Rotterdammers zouden daar dan een flinke vergoeding voor krijgen. Bovendien zouden de beste jeugdspelers van Al-Ittihad zich gaan tonen in Nederland. Te Kloese heeft deze deal voorlopig echter ‘niet de prioriteit gegeven’.

“Het logo van Feyenoord moet zichtbaar zijn bij jeugdwedstrijden georganiseerd door Al-Ittihad, en hij wil een ‘Feyenoord-Ittihad Cup’ organiseren. Ook zal Feyenoord bij spelers die het wil verkopen of verhuren, ‘prioriteit geven’ aan Al-Ittihad”, somt de genoemde krant op.

Mocht Al-Mansour de voorzittersverkiezing bij Al-Ittihad, de club van Karim Benzema en N’Golo Kanté, winnen, wil hij de samenwerking met Feyenoord voor vier jaar vast laten leggen. Te Kloese zegt er over: “Het was een kennismaking. Niet iets waar we nu meteen mee doorpakken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *