Voetbal4u.com

‘Feyenoord kan streep zetten door gewenste aanvaller’

Feyenoord lijkt mis te grijpen in de strijd om Danjuma. De Rotterdammers willen hem dolgraag hebben, maar de aanvaller zou zelf naar AC Milan willen vertrekken. Hier maakt het Italiaanse medium La Gazetta dello Sport melding van.

Hij prijkt op de voorpagina van de Italiaanse krant. Van een officieel akkoord is nog geen sprake, omdat Villarreal in Milan nog in gesprek zijn over de laatste details. De Nederlander ziet een overstap naar Italië overigens wel zitten en zou zelfs al persoonlijk rond zijn met de club.

Naar verwachting zal het gaan om een huurdeal tussen de Spaanse club en Milan. La Gazzetta weet dat ook Everton en Atalanta hengelden naar de komst van Danjuma, terwijl Feyenoord niet eens genoemd wordt als optie.

Feyenoord maakte vorige week zondag bekend dat het serieus geïnteresseerd is in Danjuma en dat de club ver wilde gaan om zijn komst te bewerkstelligen. Het begint er echter steeds meer op te lijken dat de Rotterdammers afgetroefd gaan worden. Er werd al eerder gesuggereerd dat Danjuma te duur zou zijn voor Feyenoord.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *