Voetbal4u.com

‘Feyenoord ziet opnieuw speler vertrekken naar Portugal’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

In navolging van Orkun Kokcu zal er nog een andere speler van Feyenoord de overstap maken naar de Portugese competitie. De 21-jarige Tidjany Touré vertrekt namelijk op huurbasis naar Gil Vicente. Dit maakt die club bekend via haar digitale huis.

Hij kwam in 2014 in de jeugdopleiding van Paris Saint-Germain te spelen en bereikte uiteindelijk het eerste team. De buitenspeler had bij de Franse topclub echter weinig kans, waardoor hij eieren voor zijn geld besloot te kiezen en overstapte naar Rotterdam waar hij een contract ondertekende tot medio 2025.

Arne Slot ziet het vooralsnog echter niet in hem zitten en liet hem tijdens de eerste seizoenshelft met Feyenoord Onder 21 meedoen. In de winterstop besloten alle partijen tijdelijk uit elkaar te gaan en verhuurde Feyenoord hem voor een half jaar aan FC Dordrecht. Touré speelde in de Keuken Kampioen Divisie 15 wedstrijden, waarin hij 6 doelpunten maakte.

Ook dit voetbaljaar zou de oefenmeester naar verwachting weinig gebruik van Touré maken. Feyenoord keek daarom opnieuw naar de mogelijkheden en raakte in gesprek met Gil Vicente. De Portugese club, uitkomend op het hoogste niveau, is gecharmeerd van de aanvaller en hoopt dat hij komend seizoen een belangrijke rol kan vervullen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *