Voetbal4u.com

‘Vandaar dat ik Feyenoord absoluut trouw wil blijven’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Mats Wieffer kwam er in het verleden niet aan te pas bij FC Twente maar inmiddels mag hij zich basisspeler van Feyenoord en international van Oranje noemen. Uiteindelijk waren Marinus Dijkhuizen (Excelsior) en Arne Slot de trainers die wel in hem geloofden.

In het Algemeen Dagblad zegt hij er het volgende over: “Het is fijn om van een trainer te horen: ‘Jij krijgt de tijd om beter te worden, ook als je een keer een wedstrijd slecht speelt’. Dat gevoel gaf Marinus me heel erg en daar ben ik hem nog steeds dankbaar voor. En wat Arne Slot betreft: hij is technisch en tactisch zo sterk, denkt zó over het spelletje na.”

Volgens de middenvelder is Slot een exceptionele trainer. “Je merkt pas echt hoe goed hij is als je met hem werkt, vandaar dat ik per se bij Feyenoord wil blijven. Ik denk dat ik onder hem nog veel beter kan worden. En dat verlang ik ook van mezelf. Ik móet beter, veel beter. Ik eis van mezelf dat ik dit seizoen elke wedstrijd een dikke voldoende haal.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *