Voetbal4u.com

‘Feyenoord wil doorpakken voor 21-jarige vleugelflitser’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Feyenoord wil doorpakken voor de 21-jarige vleugelflitser Zakaria El Ouahdi. Hier maakt het medium ‘Het Laatste Nieuws’ melding van. Hij staat in Belgie onder contract bij RWDM en ook PSV heeft een oogje op hem.

Hij maakte vorig seizoen veel indruk bij RWDM, dat mede dankzij hem promoveerde naar de Jupiler Pro League. Ook gaf hij zijn visitekaartje af op de Afrika Cup O23. Het heeft hem de belangstelling van veel clubs opgeleverd. Volgens HLN zaten er vorige week tegen KRC Genk (0-4 verlies) ‘al heel wat scouts in de tribune’: naast Feyenoord en PSV worden Red Bull Salzburg en RC Lens genoemd.

Feyenoord en Lens zijn het meest concreet en overwegen El Oahdi in huis te halen. Omdat de talentvolle Marokkaan nog tot medio 2025 onder contract staat in Molenbeek, zal er een transfersom op tafel moeten komen. Eerder waren ook sc Heerenveen en Union Sint-Gillis in de markt voor de vleugelaanvaller. El Ouahdi was vorig seizoen op het tweede niveau in België goed voor zeven goals en vijf assists.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *