Voetbal4u.com

Maurice Steijn staakt juridische stappen tegen Van Hooijdonk

Maurice Steijn gaat geen verdere juridische stappen ondernemen tegen Pierre van Hooijdonk. De trainer van Ajax is van mening dat aan alle voorwaarden zijn voldaan waardoor een kortgeding van de baan is. Dit laat zijn advocaat Jan Kabalt weten.

Hij besloot woensdagmiddag over te gaan tot juridische stappen, nadat Van Hooijdonk de deadline van 12:00 uur had laten verstrijken, waar voor hij zijn woorden terug moest nemen. Achteraf bood de oud-speler van onder andere NAC, Feyenoord en Benfica alsnog zijn excuses aan en nam hij zijn woorden over Steijn terug. Hij beschuldigde de trainer uit Den Haag van ‘betrokkenheid bij duistere deals’ tijdens zijn periode als trainer van NAC.

Volgens Kabalt is het kortgeding nu dus niet meer aan de orde. “Want hij heeft aan onze eisen voldaan en daarmee is het kort geding van de baan”, vertelt de raadsman tegen het Algemeen Dagblad. Van Hooijdonk gaf in zijn excuses ook aan dat hij in gesprek wil met Steijn als ‘het stof is gaan liggen.’ Of de Ajax-trainer daar ook voor open staat laat hij in zijn reactie niet weten.

Van Hooijdonk kwam in een uitgebreid statement terug op zijn uitspraken in de uitzending van Studio Voetbal. “Voor mijn opmerking heb ik geen bewijs en die opmerking had ik daarom ook niet moeten maken. Ik neem hierbij terug wat ik over Maurice heb gezegd en ik bied hem mijn excuses aan. Wanneer het stof is gedaald, neem ik contact op met Maurice om wat tussen ons speelt, uit te praten.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *