Voetbal4u.com

Kritiek op Mislintat: ‘Ajax had hem altijd moeten nemen’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Andries Noppert had bij Ajax veel keepersproblemen kunnen oplossen. Dit is de mening van analist Johan Derksen. Hij vindt dat er bij de Amsterdammers teveel onervaren doelmannen rondlopen en dat hij daar uitstekend had bijgepast.

“Ajax heeft drie keepers die niet goed genoeg zijn en een veteraan van 39”, begint Derksen op karakteristieke toon over het keepersprobleem bij Ajax. “Dat is een groot probleem, want haal nu nog maar eens een goede keeper. Regeren is vooruitzien. Sven Mislintat had Noppert altijd moeten nemen. Ik denk dat hij beter is dan die eerste keeper die ze nu hebben, maar met die lange benen past hij weer niet bij Ajax of zo?”

Na de blessures van Gerónimo Rulli en Remko Pasveer is de spoeling onder de lat van Ajax vrij dun geworden. Zoals het er nu naar uitziet wordt Jay Gorter de eerste doelman van de Amsterdammers. Daarachter komt Diant Ramaj, de Duitser die voor vier miljoen werd aangetrokken deze zomer. De derde doelman moet dan de negentienjarige Charlie Setford worden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *